Categories
Øreringe

Lad dine øreringe fortælle en historie

For rigtig mange kvinder gælder det, at ørerne bliver en smule overset, når de skal finde accessories og pynte sig. Det skyldes nok for mange, at det tænker, at ørerne ikke fylder så meget, eller at de ofte er skjult af flotte frisurer, så derfor vælger de at nedprioritere lige netop øreringene. Når man har brugt en masse energi på at skabe og sammensætte det  helt rigtige look – fra top til tå – er det ærgerligt at hoppe over ørerne, som tit og ofte kan være den detalje, der binder hele looket og outfittet sammen. I stedet for at vælge de klassiske perler eller de almindelige hoops, som har tendens til at falde lidt i baggrunden, kan du prøve at lade dine øresmykker få en central del af dit look.

Når det kommer til øreringe, der får lov til at være en større del af dit look, er Izabel Camille øreringe som skabt til opgaven. Her er der for alvor tale om øreringe med personlighed, som fortæller en historie og som ikke lader sig gemme bag statementarmbånd og pompøst hår. Det er øreringe, der vil være en del af dit samlede look, og som egentlig helst gerne vil have en hovedrolle eller i hvert fald som det mindste en fremtrædende birolle. Alle Izabel Camilles øringe har et unikt islæt, der giver smykkerne et udtryk, man ikke har set før, når det kommer til denne type accessories. Det er derfor nemt at kende forskel, når man ser øreringene i mængden.

Lad dig ikke skræmme af, at dine ører vil få en masse opmærksomhed, når du iklæder dig nogle af de markante og samtidig feminine øreringe fra Izabel Camille. Selv det kedeligste look på den kedeligste dag kan piftes op, hvis bare du iklæder dig nogle af disse smukke og unikke øreringe. Du kan både finde en nytænkning af de klassiske hoops, fine blomsterøreringe og de romantiske symbolske infinity-inspirerede øreringe, som alle har hver deres egen særlige historie at fortælle.

Så “let your ears do the talking” og lad dine øreringe få en fremtrædende rolle i dine outfits fremover.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *