En ørering pr. øre

Lag på lag kan se godt ud, når det gælder halskæder, armbånd og endda ringe. I ørene gælder princippet én ad gangen. Flere øreringe i hvert øre kommer hurtigt til at se tarveligt ud, især hvis man blander små og store øreringe.

Lange øreringe med brede vedhæng som lysekroner klæder lange ansigter. De giver bredde til ansigtet. Runde hoveder bør ikke bære øreringe med runde vedhæng – det får ansigtet til at se tykt ud. På samme måde vil cirkelformede øreklips understrege den runde form: Det er bedre med en ørestik, der giver kontrast til ansigtsformen.

Markante dinglende øreringe egner sig ikke på job eller i andre sammenhænge, hvor du gerne vil tages seriøst. Du kan bedre kombinere det vilde med det professionelle ved hjælp af et markant armbånd eller en broche.

Små perleørestikker tager sig bedst ud sammen med feminint tøj.

Hvis tanken om at få lavet huller i ørerne ikke huer dig, kan du bruge øreclips. De skal ikke klemme. Hvis de klemmer, kan du få små silikonepuder til at sætte fast på bagsiden.

Køb øreringe fra Izabel Camille her.

Læs hvordan du kan bruge smykker til at fremhæve det bedste ved din figur og test om sølv- eller guldsmykker klæder dig bedst.